۲ مرداد سال ۱۳۶۰ مردم میرفتند که به «محمدعلی رجایی» رأی بدهند؛ مردی که نه شعار داشت، نه پوستر چاپ کرده بود و نه اصلاً موافق تبلیغات مرسوم بود و میگفت تبلیغات باید مردمی باشد. بهجای همه اینجور کارها رجایی یک کار مهم کرد.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه گفت: طلاب و روحانیت باید نقش پدری و مربیگری را در زمینه تبلیغ دین و در مواجهه با مردم داشته باشند و وارد جناح بندی های سیاسی نشوند.
مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم در بیانیهای اعلام کرد: شورای نگهبان به شایستگی در تایید صلاحیت کاندیداها وظیفه خود را انجام داده است و این امر در همه کشورها به شکلهای مختلف وجود دارد و اینگونه نیست که صدها نفر خود را صالح برای ریاست جمهوری بدانند.
دبیر نشست هم اندیشی «علاج مشکلات» گفت: بعد از این نشست سه روزه و سازماندهی گروههای تبلیغی جهادی،در حدود ۱۰ هزار نفر مبلغ به سراسر کشور اعزام خواهند شد.
جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی استان قم با صدور اطلاعیهای حمایت خود از آیت الله رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد و از مردم قم برای تحقق شعار هرخانه یک ستاد دعوت به همکاری کرد.
داوطلب انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه خود را رقیب فساد و ناکارآمدی میداند نه گروههای سیاسی، گفت: بانیان وضع موجود و شریکان آنها نمیتوانند مدعی تغییر در وضع موجود باشند.
اصلاح سن و سابقه خدمتی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری 1400 حلقه بعدی زنجیرهای است که با اصلاح آیین نامه شرایط انتخاب ریاست دیوان محاسبات مجلس آغاز شد.